Skip to main content

Αρχικά μετά από προγραμματισμένο ραντεβού στον χώρο σας πραγματοποιείται χωρίς χρέωση αυτοψία από έμπειρο συνεργάτη μας. Στη συνέχεια παραλαμβάνετε μια πλήρη οικονομοτεχνική μελέτη-προσφορά με αναλυτικές χρεώσεις για όλες τις εργασίες και τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν. Στην έκθεση που υπάρχει στον χώρο μας μπορεί να γίνει η επιλογή των υλικών που επιθυμείτε.  Με την ολοκλήρωση της συμφωνίας παραλαμβάνεται επίσης χωρίς χρέωση τρισδιάστατο (3D) σχέδιο στο οποίο απεικονίζεται το τελικό αποτέλεσμα. Έτσι επιτυγχάνουμε να ικανοποιήσουμε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Δίνεται γραπτή εγγύηση για την σωστή εκτέλεση των εργασιών όπως επίσης και ακριβές χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης του έργου. Όλα μας τα έργα είναι ασφαλισμένα σε οποιοδήποτε απρόβλεπτο γεγονός. Τα συνεργεία μας είναι εξειδικευμένα μετά από εμπειρία πολλών ετών. Η έκδοση των απαιτούμενων αδειών γίνονται αποκλειστικά από το γραφείο μας.

Η ανακαίνιση δωματίου αφορά την κυρίως κρεβατοκάμαρα, το παιδικό δωμάτιο ή άλλο υπνοδωμάτιο του σπιτιού.

 

Η διαρρύθμιση ενός δωματίου μπορεί να αλλάξει εντελώς ρίχνοντας ή χτίζοντας νέους τοίχους. Αν απλά θέλετε κάποιο χώρισμα στο δωμάτιο, η χρήση γυψοσανίδων θα σας απαλλάξει από τη διαδικασία νέων χτισιμάτων. Έτσι θα ανακαινίσετε το δωμάτιο πολύ πιο γρήγορα και απλά.

Μπορείτε να επιλέξετε ξύλινο δάπεδο, πλακάκια, laminate ή ότι άλλο σας ταιριάζει. Αν πάλι δεν θέλετε ολοκληρωτική αντικατάσταση, μια καλή συντήρηση θα κάνει το πάτωμα σαν καινούριο. Η αντικατάσταση κουφωμάτων είναι μια σημαντική εργασία στην ανακαίνιση δωματίου. Θα διασφαλίσει τη σωστή θερμοκρασία στο δωμάτιο χειμώνα, καλοκαίρι.

Τα νέα κουφώματα όταν ανακαινίσετε το δωμάτιο θα εξασφαλίσουν την καλή θερμομόνωση του δωματίου και παράλληλα προσφέρουν τέλεια ηχομόνωση. Επίσης εξοικονομούν ενέργεια και συνεπώς μειώνουν το κόστος θέρμανσης και ψύξης.

Κατά την ανακαίνιση δωματίου υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων. Μπορούν να τοποθετηθούν περισσότερες πρίζες και διακόπτες ώστε το δωμάτιο να γίνει πιο λειτουργικό. Ο φωτισμός παίζει και αυτό καθοριστικό ρόλο στην ανακαίνιση δωματίου. Μπορείτε να επιλέξετε κρυφό φωτισμό, σποτάκια και led ταινίες που θα αναδείξουν σε τεράστιο βαθμό την ανακαίνιση δωματίου.

Η αντικατάσταση της εσωτερικής πόρτας επίσης δίνει μια άλλη αισθητική στην ανακαινιση του δωματίου.Στην εκθεσή μας εχετε την δυνατότητα να επιλέξετε  ανάμεσα σε πολλά μοντέλα εσωτερικών πορτών  μοντέρνες ή κλασσικές γραμμές που καλύπτουν ακόμη και πιο ιδιαίτερες απαιτήσεις ή στυλ. Είναι σίγουρο ότι μπορείτε να βρείτε αυτό που ζητάτε και να καλύψετε τις ανάγκες του χώρου σας.

Η ντουλάπα είναι βασική εργασία όταν ανακαινίζονται δωμάτια. Μια αλλαγή πρόσοψης της ντουλάπας αλλάζει μια για πάντα το παλιό design ενώ μπορούν να δημιουργηθούν νέοι αποθηκευτικοί χώροι κάνοντας την πιο λειτουργική.Για τις πιο μικρές κρεβατοκάμαρες η ιδανική λύση ανακαίνισης ντουλάπας είναι η αντικατάσταση στα παλαιά ανοιγόμενα πορτάκια με συρόμενα. Αυτή η επιλογή όχι μόνο αναβαθμίζει αισθητικά την ντουλάπα, αλλά εξοικονομεί και χώρο.

Με την ανακαίνιση δωματίου δύναται να ολοκληρωθούν εργασίες θέρμανσης όπως νέα εγκατάσταση ή η συντήρηση κλιματιστικού.Αν το δωμάτιο διαθέτει καλοριφέρ, μπορεί να γίνει αλλαγή σώματος ή συντήρηση του ήδη υπάρχοντος. Η θέρμανση με φυσικό αέριο αποτελεί μια από τις οικονομικότερες επιλογές. Η εγκατάσταση φυσικού αερίου αποτελεί τη δημοφιλέστερη επιλογή πλέον αφού οι καταναλωτές πετυχαίνουν σημαντική ετήσια εξοικονόμηση κόστους. Επίσης η αντλία θερμότητας είναι ένα ενεργειακά αποδοτικό σύστημα που απορροφά θερμότητα από τον αέρα του περιβάλλοντος για θέρμανση και ζεστό νερό

Συνοψίζοντας το βάψιμο είναι αυτό που θα δώσει την τελική πινελιά της ανακαίνισης δωματίου. Θα καθορίσει το ύφος και το στυλ που θέλετε να δώσετε στο χώρο. Επιλέξτε χρώματα του γούστου σας, και που δένουν αρμονικά με τα έπιπλα σας.