Skip to main content

Αρχικά μετά από προγραμματισμένο ραντεβού στον χώρο σας πραγματοποιείται χωρίς χρέωση αυτοψία από έμπειρο συνεργάτη μας. Στη συνέχεια παραλαμβάνετε μια πλήρη οικονομοτεχνική μελέτη-προσφορά με αναλυτικές χρεώσεις για όλες τις εργασίες και τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν. Στην έκθεση που υπάρχει στον χώρο μας μπορεί να γίνει η επιλογή των υλικών που επιθυμείτε.  Με την ολοκλήρωση της συμφωνίας παραλαμβάνεται επίσης χωρίς χρέωση τρισδιάστατο (3D) σχέδιο στο οποίο απεικονίζεται το τελικό αποτέλεσμα. Έτσι επιτυγχάνουμε να ικανοποιήσουμε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Δίνεται γραπτή εγγύηση για την σωστή εκτέλεση των εργασιών όπως επίσης και ακριβές χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης του έργου. Όλα μας τα έργα είναι ασφαλισμένα σε οποιοδήποτε απρόβλεπτο γεγονός. Τα συνεργεία μας είναι εξειδικευμένα μετά από εμπειρία πολλών ετών. Η έκδοση των απαιτούμενων αδειών γίνονται αποκλειστικά από το γραφείο μας.

 

Η ανακαίνιση ενός μπάνιου ξέκινά με την μελέτη ακολουθεί  ο σχεδιασμός και στο τέλος ολοκληρώνεται με την κατασκευή.Η ανακαινιση ενός μπάνιου διαρκει από 6 έως 10 μέρες ανάλογα με το μέγεθος της ανακαίνισης

Η σειρα των εργασιών που ακολουθείται είναι η εξής:

  • Αποξήλωση παλιών ειδών υγιεινής και πλακιδίων
  • Αφαίρεση παλαιάς υδραυλικής εγκατάστασης
  • Απομάκρυνση μπαζών σε ειδικούς κάδους
  • Τοποθέτηση νέας υδραυλικής εγκατάστασης με χρήση πίνακα υδροληψίας
  • Τοποθέτηση νέων γρανητοπλακιδίων μπάνιου
  • Αποκατάσταση ηλεκτρολογικών μπάνιου
  • Βάψιμο στα σημεία που δεν έχουν τοποθετηθεί πλακάκια
  • Τοποθέτηση νέων ειδών υγιεινής
  • Τοποθέτηση αξεσουάρ
  • Τελικός έλεγχος σωστής λειτουργίας

Αν το λουτρό σας είναι μικρό, η αντικατάσταση της μπανιέρας με ντουζιέρα είναι ένας έξυπνος τρόπος να κερδίσετε χώρο. Οι βασικές επιλογές στην ντουζιέρα είναι δύο. Η πρώτη είναι η κλασική χτιστή και η δεύτερη είναι η λεγόμενη βυθιζόμενη. Υπάρχει η δυνατότητα προμήθειας και τοποθέτησης σταθερού τζαμιού ή καμπίνας προσαρμοσμένη στην επιφάνεια της ντουζιέρας.

 

Επίσης η επιλογή μικρότερων σε μέγεθος ειδών υγιεινής στην ανακαίνιση μπάνιου, θα κάνει το μπάνιο πιο ευρύχωρο .Η επιλογή κρεμαστής λεκάνης με εντοιχιζόμενο καζανάκι βοηθά στην εξοικονόμηση χώρου, στην βελτίωση της αισθητικής και της υγιεινής του χώρου .Η κατασκευή του λουτρού σας γίνεται με προσοχή και μεθοδικότητα εξασφαλίζοντας την υγρομόνωση του χώρου με τα γειτνιάζοντα δωμάτια.

Η αλλαγή διάταξης των ειδών υγιεινής αποτελεί μια δύσκολη διαδικασία της ανακαίνισης μπάνιου. Η τοποθέτησή τους δεν μπορεί να γίνει τυχαία. Για την αλλαγή θέσης των ειδών υγιεινής θα πρέπει να λαμβάνονται υπόψη οι θέσεις των υδραυλικών εγκαταστάσεων, οι διαστάσεις και το σχήμα του μπάνιου καθώς και η θέση της αποχέτευσης της λεκάνης.

Ο πίνακας υδροληψίας είναι ένα σύστημα που τοποθετείται εσωτερικά σε κάποιο τοίχο στο μπάνιο και μας παρέχει ασφάλεια και άνεση στην εγκατάσταση μας και την χρήση της. Αρχικά αντιλαμβανόμαστε μια πολύ πιο σταθερή πίεση σε ταυτόχρονη χρήση δύο η και παραπάνω παροχών (π.χ. πλυντήριο, νεροχύτης και μπάνιο) σε σχέση με την χρήση του παλαιού κλασσικού συστήματος. Επίσης μας δίνει την δυνατότητα απομόνωσης κάθε μίας παροχής ξεχωριστά. Το άλλο θετικό που έχουμε με αυτό το σύστημα είναι ότι όλες οι σωλήνες ξεκινάνε από τον πίνακα υδροληψίας και καταλήγουν στο κάθε είδος μονοκόμματες χωρίς ενώσεις (οι οποίες μακροχρόνια ίσως να είχαν διαρροή). Τέλος με αυτό το σύστημα όλες οι σωλήνες του σπιτιού η του μπάνιου σας οδεύουν εσωτερικά στα δάπεδα και έτσι μηδενίζουμε τις πιθανότητες να τρυπήσουμε κάποια σωλήνα μετά από κάποια χρόνια που θα χρειαστεί να τοποθετήσουμε στο μπάνιο κάποιο αξεσουάρ η κάποιο έπιπλο.

Οισωληνώσεις που θα χρησιμοποιηθούν θα είναι πολυστρωματικές μονωμένες VALSIR.Κατασκευάζονται από επάλληλες στρώσεις δικτυωμένου πολυαιθυλενίου (PeXb) και αλουμινίου κολλημένα μεταξύ τους με ειδικά συγκολλητικά υλικά.
Οι πολυστρωματικοί σωλήνες έχουν τα πλεονεκτήματα των μεταλλικών σωλήνων (υψηλές αντοχές, αξιοπιστία) όσο και των πλαστικών (ταχύτητα στην εγκατάσταση, ευκαμψία).
Οι πολυστρωματικοί σωλήνες διακρίνονται για την ταχύτητα στην εγκατάστασή τους μια και κάμπτονται εύκολα διατηρώντας την καμπύλη, για το ελαφρύ τους βάρος, την δυνατότητά τους να συνδυαστούν χωρίς προβλήματα με υφιστάμενα δίκτυα μεταλλικών ή πλαστικών σωλήνων.

Η ανακαίνιση των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων στο λουτρό περιλαμβάνει δυο στεγανές πρίζες επιτοίχειο φωτιστικό και ξεχωριστή παροχή ύδρευσης και αποχέτευσης του πλυντηρίου ρούχων.

Υπάρχει η δυνατότητα κατασκευής χτιστού πάγκου με επικαθήμενο νιπτήρα ή η προμήθεια και τοποθέτηση επίπλου σε σχεδιασμό της επιλογής σας.